Naar inhoud
 

E.R. Meubelen, kwaliteitsmeubelen voor elk budget

Bij E.R. Meubelen vindt u een ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen voor ieders smaak en ieders budget.

Eetkamers, slaapkamers, salons, bureaus, kasten, decoratie, u vindt tal van modellen op deze website. Uiteraard is ons aanbod ruimer. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze toonzaal. U vindt er vast en zeker de meubels van uw dromen.

E.R. Meubelen is onder andere verdeler van Vincent Sheppard, Fjords Hjellegjerde, Nolte, Revor, Recor, Veldeman, Karel Mintjens, Toppoint, Wind, Ado, Luxaflex, Decoline en GB Products.

Zorg

We proberen steeds zorg te dragen voor iedereen die bij het proces betrokken is. E.R. Meubelen staat voor transparante communicatie en een openhartige benadering.

Passie

Passie voor het vak geeft ons het enthousiasme, de gedrevenheid en de inzet om uw interieur om te toveren tot een plaats waar u zich thuis voelt, waar u zich goed voelt. Bij E.R. Meubelen vertalen wij onze passie naar persoonlijk advies en goede orderopvolging. Wij zorgen ervoor dat u uw meubelen in optimale omstandigheden ontvangt. Ook na uw aankoop kan u bij ons rekenen op een correcte dienst na verkoop.

Integriteit

Integriteit is een cruciale waarde in elke ondernemersomgeving. Onder integriteit verstaan wij eerlijk, ethisch en objectief handelen. Dit maakt dat wij streven naar een optimale kwaliteit in heel onze werkwijze, van advies tot dienst na verkoop.